ALAEU-7514                    WALA-00017094

     ❤️ MADELIEF  ❤️

Madelief is lief!!, misschien wel de liefste. Enorm rustig van karakter en een echte kindervriend mits ze rustig zijn want Madelief is dol op haar rust. Je maakt haar blij met een ritje in de auto en dit doen we dan ook regelmatig, ik roep we gaan een stukje rijden en ze staat al bij de voordeur. Madelief en ik zijn beste vriendinnen waar ik ben is zij en dat vind ik zo gezellig.

Madelief is een kleine medium doodle, ze is 44 cm hoog en weegt 14 kilo.

Hips/ OFA finale fair 

Elbows/OFA good

Patella/ luxatie vrij

PRA/PRCD vrij via ouders. Jaarlijkse ECVO test; 21-01-2020/ goed.

DM/IC/EIC Vrij/Vrij/Vrij

Testen in te zien

Alaeu-7515 Wala00017091

Dreaming of you Mathilda van de Labradoodlemanie

❤ Mathilda ❤️

Met Mathilda is er altijd wel iets te lachen. Een stabiel zachtaardig doodletje is het met een goed gevoel voor humor, ze luisterd enorm goed en is erg aanhankelijk. Ze is gek op al haar knuffels en is daar vaak druk mee. En als ze moe is na al het spelen zit ze graag op schoot. Ze is intens rood van kleur en heeft een zachte curly fleece vacht.

Mathilda is een mini doodle, ze is 40 cm hoog en weegt 9,8 kilo. 

Hips/ OFA good

Elbows/ OFA good

Patella/Luxatie vrij

PRA/PRCD vrij via ouders. Jaarlijkse ecvo test; 09-01-2019/goed

DM/IC/EIC  Vrij/Vrij/Vrij

Testen in te zien.

Alaeu-9448 Wala00017092

Raisdoodles Enya

❤️ Floortje ❤️

Iedereen die Floortje ziet is verbaasd dat ze echt is, ze is echt precies een beertje met de liefste kraal oogjes. Van dit Doodletje kan je alleen maar heel veel houden, ze is zo lief en sociaal. Maar ze is van de duvel niet bang is gek op kinderen en op alle honden, formaat maakt niet uit. Ze is het aller gekst op hond Flip maar die hebben we gekocht bij IKEA. Ze heeft een intens rode los vallende fleece vacht.Floortje is een mini doodle, ze is 39 cm hoog en weegt 9 kilo.

Hips/ OFA good

Elbows/ OFA good

Patella/Luxatie vrij

PRA/PRCD vrij via DNA

Jaarlijkse ecvo test; 06-20-2019 goed

DM/IC/EIC VRIJ/VRIJ/VRIJ door DNA

Testen in te zien.

Alaeu-8698 Wala00017095

Nice and Sweet Jasmijn van de Labradoodlemanie

❤️ Jasmijn ❤️

De ondeugd van het stel maar dat straalt ze ook uit. Jasmijn is intelligent, ze kent alle trucjes op haar duimpje high five links of rechts het is allemaal geen punt. Ze is heel goed met kinderen daar blinkt ze echt in uit, enorm geduldig als het nodig is. En dan haar prachtige ogen waar ze heel veel mee gedaan krijgt van iedereen. Ze heeft een chocolade/caramel kleurige los vallende fleece vacht met witte baard en borst. Jasmijn is een medium doodle,  ze is nu 47 cm en weegt 15 kilo

Hips/ OFA fair

Elbows/ OFA good

Patella/Luxatie vrij

Jaarlijkse ecvo test; 12-09-2019 goed

PRA/PRCD vrij via ouders.

DM/IC/EIC  VRIJ/VRIJ/VRIJ

Testen in te zien.

ALAEU-10703      WALA-00024871

Call me the sweetest Anna-Bella van de labradoodlemanie

❤️ANNA-BELLA❤️

Ohhhhh Anna wat ben je knap en wat ben je leuk dat is wat de mensen zooooooo vaak zeggen over haar en dat klopt. Een open boek een out going karakter een feestje om zo een doodle te hebben, gek op kinderen en  eigenlijk op alles en iedereen. Anna het blije ei!.

Anna-Bella is een medium doodle. 

OFA preliminary hips good & elbows good

Test uitslagen volgen als ze 1 jaar oud is op 30-07-2020

       ALAEU-11000

Green Doodles bring me roses evy-Lynn

     ❤️EVY-LYNN❤️

Evy is geboren op 11-10-2019 en groeit op in een waanzinnig leuk gastgezin. Dit doodletje kan toveren ze betoverd iedereen die ze tegen komt in 1 minuut!, ze is zo vriendelijk en lief en dan die donkere kraal oogjes en dat knalrode haar een droom van een doodle is ze.

O ja en ze is gek op schoenen en op het uitgraven van hortensia’s, daar praten we nog met haar over.:-)

Evy-Lynn is een mini doodle ze weegt 9,5 kilo.

OFA Preliminary Hips good & Elbows good


       ALAEU-10999

Green Doodles Nala queen of queens


          ❤️NALA❤️

Nala is het zusje van Evy-Lynn en groeit op in een fantastisch gastgezin en woont net als haar zusje in de buurt. Weet  je wat Nala allemaal kan?, nou alles!  Ze word getraind en getraind en zo zie je maar weer dat zelfs de kleinste doodle dit gewoon kan. Een hondje zoals Nala zou ingezet kunnen worden als hulphond. Dansen kan ze ook ze blinkt uit in doggy-dance, samen met haar honden mama Mieke steelt ze regelmatig de show.

Nala is een mini doodle ze weegt 9 kilo.

OFA Preliminary Hips excellent & Elbows good

  WALA-00035528

Green Doodles day dreaming of olive trees

          ❤️ OLIJF ❤️

Olijf is een dochter van Floortje en woont bij mij, vanaf dag 1 vond ik haar geweldig en weet je dat is ze ook gewoon. De rust zelf net als haar mama en kroelen dat ze kan en dan ook nog zo knap, tja!

Olijf zal uitgroeien tot een kleine mini doodle.

Tests volgen als ze een jaar is.

OFA Hips & Elbows good.

❤️ROOS❤️

Roos is een dochter van Madelief en woont in een heel leuk gastgezin!, en wat is ze lief maar dat kan ook niet anders als je een dochter bent van Madelief. Een makkelijk doodletje met een hele grote eetlust!, vast ook geërfd van mama. Pootje baden op het strand is haar favoriete bezigheid en wat een mazzel heeft ze met zulke ouders die daar gewoon heel vaak naartoe rijden, alles voor een gelukkige Roos.

Roos zal uitgroeien tot een grote mini doodle.

          ❤️POPPY❤️

Onze nieuwste aanwinst Poppy!. Poppy groeit op bij een vriendin van mij samen met een te leuk jongetje van 1,5 jaar wat voor Poppy en voor Rif-Fallon een feestje is, je ziet de liefde tussen die twee met de dag groeien. Een lieve zachtaardige pup is het die nu al zoveel begrijpt, later gaan we meer over haar vertellen.

Poppy zal uitgroeien tot een flinke medium doodle.

SEÑOR MANGO

Nou is het geen plaatje?!,wij zijn allemaal verliefd op deze knappe rooie vent! Mango komt uit Spanje geboren bij DoodleBabys en mijn eerste eigen dekreu.

Mango woont in een te leuk gast gezin, vrienden van mij die hetzelfde hadden als ik ‘liefde op het eerste gezicht’. Hij is buitengewoon mooi maar zijn karakter overtroefd alles, een jongen totaal in balans, slim en lief, als hij 1 jaar is zal hij alle tests moeten doorstaan en dan hopen we op mooie kleintjes van deze lieverd volgend jaar.

Mango zal uitgroeien tot een medium doodle.

OFA Hips & Elbows good.