Doodle babys Señor Mango 

WALA-00035721  small medium size

Onze mooie rooie Spaanse jongen, zo tof van Frank & Jolie dat hun Doodle baby het Green Doodles team mocht komen versterken. Hij is buiten gewoon prachtig om te zien, het is zo een heerlijke vent waar iedereen dol op is, hij is heel Europa al doorgereisd met zijn gastgezin maar zijn favoriete plekje is toch Desensano in Italië waar ze de heerlijkste pizza serveren , in het restaurant waar hij altijd komt heeft hij een eigen stoel om op te zitten en krijgt hij een punt groenten pizza aan tafel en zo steelt hij gewoon overal de show, cogliere l’attimo ❤️.

Inmiddels heeft hij ook al voor prachtig rood nageslacht gezorgd.

Señor Mango is beperkt inzetbaar voor het fokprogramma van collega fokkers. Uitsluitend volgens de strenge regels van de Wala en Alaeu.


Zaanse Doodles everlasting Willem

WALA-0004619  mini size

Willempieeeeee!!!, lekkere mini prins is dit. Hij word graag behandeld met fluwelen handschoentjes zoals ze wel eens zeggen want deze jongen is vanaf het begin volgens eigen zeggen van adel. We spreken hem ook nog steeds aan met Koninklijke Hoogheid en behandelen hem dan ook als de prins die hij is. 
We hoeven niet te zeggen hoe gek we op hem zijn denk ik zo.

Willem heb ik in co-ouderschap met mijn vriendin Lindy van Nova-Doodles met wie ik eindeloos theetjes en wijntjes kan drinken en  uren kan praten over onze allergrootste passie wat moest je toch zonder zulke parels als vriendinnen.

Willem is beperkt inzetbaar voor het fokprogramma van collega fokkers . Uitsluitend volgens de strenge regels van de Wala en Alaeu.

Australian Labradoodle Brabant Alfie  

WALA-00069101 mini size

Wat moet je hier nou over zeggen?!, Alfie je bent en hebt alles wat we willen, een droom van een tuxedo mini doodle. Een gouden toevoeging aan het Green Doodles fokprogramma, zo blij, zo blij met deze droom teddybeer. Zijn haar is van zijde en zijn karakter van goud. 

Alfie vererfd waanzinnig, we hebben al te gekke beertjes van hem mogen krijgen, wat een prachtige tuxedo nestjes heeft hij ons gegeven. 

Mr. Johnny Cash 

Onze mooie Amerikaanse jongen!, wij en vele collega fokkers hebben veel gebruik gemaakt van de diensten van Johnny, hij heeft gezorgd voor heel veel mooi nageslacht.

Alleen ging Johnny te graag achter de loopse meiden aan, hij ging weglopen en nam zijn taak als dek reu iets te serieus. Wij hebben besloten te kiezen voor Johnny’s geluk en hem gecastreerd. Wij hebben eerlijk fokken hoog in het vaandel staan en het belang van onze honden staat dan ook altijd voorop. Wij vinden het enorm jammer!, maar we houden een jongen aan uit de pracht combinatie Jasmijn & Johnny en gaan daarmee zijn prachtige lijn verder voort zetten.🙏

DOODLE BEARS

MONSIEUR LOUIS

WALA-00079601 medium size

Ja je hebt het of je hebt het niet, onze Monsieur heeft het zeker!. Ster allures heeft hij dan ook, maar dat kan ook niet anders met zo een schare fans. :-)

Wat is hij mooiiiiiii en zooooo lief, deze horen we werkelijk heel de dag. Hij heeft het het allerleukste als hij op de camping is in Oud-dorp een echte kampeer Doodle is het. Zeg we gaan naar de caravan en hij zit al in zijn auto stoel.

Louis is gekeurd inmiddels en heeft prachtige resultaten behaald, op naar mooie Louitjes.

LABRADOODLEMANIE 

OLIVIER

Ons knappe rode beertje gaat als hij volwassen en goedgekeurd is misschien wel zorgen voor kleine Oliviertjes, hoe geweldig zou dat zijn. 

 Hij zal uitgroeien tot een kleine medium verwachten wij.

We zullen als hij groter is meer over hem vertellen. 

GREENDOODLES FRITS 

Onze lieve Fritsie, zacht van buiten en nog meer van binnen. Frits blijft echt mini en dat vinden we zo leuk.

 We hopen in de toekomst kleine Fritsies van hem te mogen verwelkomen. 

Maar eerst nog eventjes genieten van zijn mooie eerste puppy jaar. 

FRUTTI DOODLES 

ALFIE JUNIOR