Labradoodlemanie Dreaming of you Mathilda

WALA-00017091 mini size 

Tante Tilly!, mijn clown, mijn liefde en het echte moedertje in huis. Wat kan ik met haar lezen en schrijven en lachen, ze snapt me zonder woorden  zo bijzonder, we zijn 24/7 samen ze slaapt ook naast mijn bed in haar mand want waar ik ben is zij. Ook ontfermd ze zich over alle pups en moedertjes als er een nestje is, Tante Tilly  wat moesten we toch zonder jou?!.

Mathilda is na 3 prachtige nestjes met pensioen. 

Raisdoodles Enya/Floortje

WALA-00017092 mini size 

Mijn kleine Floortje, slimme, vrolijke, ieniminie muis die altijd vanaf de leuning van de bank naar buiten kijkt. Iedereen is gek op Floortje jong en oud en dat is wederzijds, we noemen haar altijd onze sociaal werker. Ze voelt alles heel snel aan, verdriet, stress of plezier, ze troost dan of feest gezellig mee. By the rivers of Babylon is haar favoriete nummer van Boney M dan danst ze mee door de kamer.

Green Doodles Raya the Dragon/Raya

WALA-00066910 big mini size

Raya woont in een te leuk gastgezin (Koen en Annemieke en hun twee lieve kindjes)  om de hoek bij mij samen met haar Green Doodle zusje Nala, Raya is ondeugend 15 maanden is ze nu en dol op tuinieren, eten pikken en grapjes, maar ze is tegelijk ook zo enorm lief en gezellig, ze heeft pas een mensen broertje gekregen waar ze zo dol op is en waar ze dan zo heerlijk tegenaan kruipt je hart smelt.Ze doet het op training ook bijzonder goed en zeg nou zelf je zou haar toch je laatste boterham geven met die groene oogjes. 

Green Doodles bring me roses Evy-Lynn

WALA-00037238 mini size

Evy-Lynn heeft geen gastouders maar een hele gastfamilie (maar zowiezo is heel onze familie best leuk 😜) met te leuke opa en oma, tantes, ooms en neefjes en nichtjes. Een warm bad zo met zijn allen. Haar favoriete bezigheid is op reis gaan en dat doet ze ook regelmatig, heerlijke uitstapjes richting strand zijn ook favoriet lekker met haar neus in de wind het zeewater ruiken en dan na afloop een zalmmootje graag.Tja Evy-Lynn is van het goede leven! 
En zal ik eens een geheim verklappen ze verhuisd naar Friesland in 2023. 

Green Doodles Nala queen of queens/Nala

WALA-00037237 mini size

Nala onze kleinste Doodle van het stel, knap klein lief ding is het.Ze woont in een super leuk gastgezin met 2 kindjes, de kat en Raya, ze is gek op haar Doodle zusje Raya waar ze zo leuk mee speelt maar waar ze soms ook knettergek van wordt maar hé zijn kleine zusjes daar niet voor..haha. 
Nala is als 1 van de weinige doodles gek op katten zo leuk om te zien dat ze heerlijk bij de huis kat kruipt. 
En op training blinkt ze uit nog nooit zo een afgerichte Doodle gezien zo t

Green Doodles Fancy Jensie

WALA-00060009 medium size

Fancy Jensie vernoemd naar de bekende voetballer van Feijenoord, waar haar gastouders enorme fan van zijn. 

Jensie is een grote schat een mooie parel!, want hoe mooi is zij van kleur, ook zou ze makkelijk getraind kunnen worden tot hulphond, balans, beheerst en zachtaardig zijn de woorden die haar passen. 

Haar gastouder neemt haar ook mee naar het werk waar er ook gewerkt word met kinderen en weet je dat ze ook graag op reis gaat, ze is heerlijk de natuur in geweest in La France deze zomer en daar heeft ze toch zo van genoten.

Green Doodles Highness Willemijn 

WALA-00068203 mini size

Kleine Mijntje wat een poppetje is ze, ik neem haar echt overal mee naartoe ze is zo gezellig, om over haar prachtige haar en kleur maar niet te spreken.

Ook is ze best klein gebleven een echte mini Doodle is het met 39 cm en 8 kilo, hopen dat we alle keuringen goed doorstaan en dan misschien wel kleine Mijntjes begin 2023.

   GREEN DOODLES MISTY BLUE

                  

WALA-00076036 big mini size

Misty is een kleintje van Roos en Johnny Cash, is ze niet geweldig dat mooie rode meisje met haar zwarte neus, ze heeft een dure kapper hoor kijk maar naar haar prachtige high lights. 
Een heel slim Doodletje is het met enorme ondeugende streken, maar daar lachen we ook echt zo om. 

Zo is ook zo leuk met haar grote zus Jazz, Jazz moest een beetje wennen maar het zijn nu 8 pootjes op 1 buik.     GREEN DOODLES  TRÈS JOLIE

                     

WALA-00077579 small medium size

Hoe geweldig is Jolie, kleintje van Jensie en Mr.Johnny Cash, je zou dit chocolade beertje met witte voetjes toch opeten!.

Jolie en Jensie mama en dochter die heerlijk samen wonen bij Tante Carolien en Ome Arie, ze reizen elke zomer gezellig naar Frankrijk om daar te genieten van de natuur en natuurlijk het heerlijke eten!.

C’est la vie


GREENDOODLES MOMO