Even voorstellen!.

Hoi, ik ben Cindy de blonde op de foto en de donkere schone aan mijn zij is mijn vriendin Nele, 6 jaar geleden viel ik als een blok voor de Australian Labradoodle, onder de indruk was ik van hun teddy beren uiterlijk en hun uitzonderlijk lieve karakter en tja dan zijn ze ook nog eens hypoallergeen en verharen ze niet en daar kwam de enorme verliefdheid opzetten en deze bleef aanhouden en op dat moment besloot ik ervoor te gaan, ik wilde mijn bijdrage leveren aan het voortbrengen van dit prachtige ras dus ik behaalde alle benodigde papieren, adopteerde twee fokteefjes en het mooie avontuur van Green Doodles kon beginnen.

En wat kreeg ik veel pup aanvragen vanuit België dus Nele en ik besloten om onze krachten te bundelen want we waren tenslotte al beste vriendinnen en we delen ook nog eens dezelfde passie voor de Australian Labradoodle, zo ontstond het idee voor Green Doodles België en daar zijn wij toch een partijtje blij mee.

Bij ons team horen natuurlijk ook de gastgezinnen, lees vrienden en familie!.Zo weten wij altijd dat onze doodletjes het allerbeste leven hebben. Aanvragen om gastgezin te worden door mensen die wij niet kennen nemen wij niet aan, wij werken uitsluitend met onze eigen cirkel samen, zo waarborgen we de hoge kwaliteit van leven van onze mama en papa honden en de pups.🥇

Alle Green Doodles moedertjes bevallen altijd in de huisjes waar ze wonen, ze krijgen alle zorg en aandacht en liefde van hun eigen gezin, heerlijk in hun vertrouwde omgeving zonder stress. Ik en Nele staan als verloskundige en kraamverzorgende bij waar nodig om de kleintjes op te laten groeien tot uitgebalanceerde pups en mama hond optimaal te laten genieten van haar kraamtijd.

'It takes a whole village to raise a puppy'

Green Doodles Opa Wim

Dit is Green Doodles Opa Wim, Opa Wim is onmisbaar!, hij wandelt, knuffelt, rijd naar keuringen en helpt waar hij kan. We zijn allemaal stapel gek op Opa Wim. 


Opa Wim lust graag een glaasje Whiskey op zijn tijd, 2 blokjes ijs en 2 cm cola light daar word hij enorm blij van, Monsieur Louis op schoot en Danny Vera op en zijn middag kan niet meer stuk. 


Je zal maar zo een vadertje hebben, lucky me! ♥️