Een droom komt uit!, ik wilde zo graag een rode toy poodle maar dan wel de crème de la crème.

Een meisje met een FCI-Stamboom uit gekeurde ouders, maar zo makkelijk is dat niet te vinden. 

En zo kwam ik in contact met een keurmeester op de tentoonstelling en zij regelde voor mij een afspraak in Servië bij de beste fokker!. Zij fokt uitsluitend met kampioen lijnen, hop vliegtuig in en daar bij haar thuis verloor ik mijn hart. Wat een kwaliteit, wat een liefde en wat heb ik een goede klik met de fokker. 2 meisjes rijker ging ik naar huis!.

 Franny & Scotty .

Franny is inmiddels al een paar maanden in Nederland. Scotty komt 24 November naar Nederland en zal bij Nele gaan wonen in België. Nele heeft inmiddels een extra kast aan moeten schaffen, speciaal voor de strikjes, truitjes en jasjes..haha. Er word zo naar haar uitgekeken.

Omdat wij uitsluitend voor het hoogst haalbare willen gaan krijgen al onze aankomende kleintjes (wat nog even duurt) een FCI-Stamboom, wij zijn ook lid van Raad van Beheer en sluiten ons aan bij de Nederlandse Poedel vereniging. 

Zoals verwacht stromen de aanvragen voor de toys binnen, maar Franny en Scotty zijn nog jong dus het zal nog even duren voor we pups hebben. Volg ons ondertussen op de socials, aan de website word gewerkt deze gaat begin 2023 online.

Petit Teddybear Toy Poodles is te vinden op Facebook en Instagram.