Wachtlijst en inschrijven

Je wilt zo graag een teddybeertje voor jezelf maar jeetje wat moet je daar een geduld voor hebben zeg, kom ik ooit wel aan de beurt?!..

Deze vraag horen wij dagelijks en ja het is soms echt lang wachten totdat je eindelijk zo een lief beertje van jezelf in je armen kan sluiten en er komt straks vast een dag dat je doodle droom uitkomt en je op onze te leuke puppyshower een taartje komt eten en je eigen beertje komt knuffelen.

Wij werken met een wachtlijst, dit om over fok te voorkomen!. 

Hebben wij niet genoeg aanmeldingen voor een nestje dan dekken wij een teefje niet, wij geloven niet in pups op marktplaats of in een quick fix, verantwoord fokken op maat dat is waar het bij ons om gaat.( Rijmt nog ook :-))  

Het openen van de wachtlijst geven wij aan op de socials en website. 

Op dit moment is onze wachtlijst gesloten voor lente/zomer 2023. 

We hebben alle kennismakingen achter de rug, de reserveringsovereenkomsten zijn verstuurd en alle aanbetalingen gedaan. Dankbaar voor weer een heleboel gezinnen die onze visie delen en met heel veel liefde uitkijken naar een Green Doodletje. 


Wij verwachten rond mei / juni de wachtlijst te openen voor najaar 2023, winter 2024. 

Is de wachtlijst open dan vragen wij iedereen een uitgebreide mail te sturen waarin je ons verteld wat je een Green Doodletje te bieden hebt, want onze teddybeertjes verdienen het allerbeste.

Word je uit alle aanmeldingen gekozen wat toch zo een feest zou zijn dan  doen we een videocall om kennis te maken, klikt dat dan gaan we een reserverings overeenkomst aan samen zo weten wij zeker dat je goed over de komst van een doodletje hebt nagedacht en weet jij zeker dat er binnenkort voor jou Doodletje ook een koffertje op de trap staat. 

Bij een reservering voor een plekje op de wachtlijst hoort een aanbetaling van 10% van de puppy prijs. Dit bedrag word  natuurlijk verrekend met het aankoop bedrag. De aanbetaling is non refundable! 

Waarom een aanbetaling? Omdat we zo het kaf van het koren kunnen scheiden. Wij willen alleen serieuze mensen voorzien van hun droom pup en winkelend publiek daar hebben wij geen oren naar. 

Samen toe werken naar een droom pup voor een droom gezin dat is onze missie en dat lukt op deze manier elke keer weer grandioos.✨