Hoi, mijn naam is Cindy van Ameijden en woon met mijn doodles in Hoogvliet/Rotterdam.

Ik ben al 23 jaar eigenares van nagelstudio nailsandtails waar ik mijn doodles gewoon mee naartoe neem. Leuk voor de klanten en leuk voor de doodles, zo leren ze al van jongs af aan om te gaan met allerlei situaties en groeien ze sociaal op. 

Ik viel een paar jaar geleden als een blok voor de Australian Labradoodle, hun teddyberen uiterlijk en het zachte karakter maakte dat ik verliefd werd en zo begon het avontuur. 

Ik wilde ook graag een bijdrage leveren aan de fok en verbetering van de Australian Labradoodle, dus ik haalde de nodige papieren en stond op de wachtlijst voor twee fokteefjes en na een jaar wachten waren daar de zusjes Madelief & Mathilda. Het grote genieten kon beginnen. 

Ik behandel mijn doodles alsof ze de koning of koningin zelf zijn, geef ze alle aandacht en liefde die ze nodig hebben, we gaan er vaak op uit bos en strand zijn favoriet, ze krijgen de beste voeding en verzorging. Dit verwacht ik van mijn pup kopers ook.

Want een Greendoodle verdient het beste!

  Liefs,

 🐾 Cindy 🐾